Als je niet tevreden bent over een van onze producten kun je je bestelling binnen 14 dagen aanmelden voor retour. Daarna heb je 14 dagen om het pakketje naar ons toe te zenden. Meld een retour aan via het formulier via onze contactpagina

Producten kunnen geretourneerd worden als het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retourzending zijn voor de klant.

De kussens van iPillow™ kunnen geretourneerd worden mits er een iPillow Hoeslaken is gekocht. Hiermee waarborgen we de hygiëne van onze producten. De gebruikte hoeslakens kunnen niet geretourneerd worden. 

Additionele info

Er kan bij het retourneren van het geld waardevermindering worden toegepast op producten met beschadigingen, vieze plekken of nare geurtjes.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is verantwoordelijk voor de kosten van de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort op jouw bankrekening.